Webbs Restaurant Extension

 

 

Webbs restaurant extension

Webbs is a leading garden and lifestyle retail centre and regional tourist attraction in rural Worcestershire. Founded in the mid-1800’s, they have been the appointed seedsmen for a succession of monarchs from Queen Victoria to Queen Elizabeth II. Webbs have developed over time to include multiple sites, a large lifestyle retail offering, food hall and restaurant. At Christmas, a large Santa grotto is built along with an ice skating rink.

We were asked to provide a structure to extend their existing restaurant over the Christmas period to accommodate the hugely increased footfall.

The Fews Solution

A 10m x 15m Clearspan Premium Structure with Apex PVC roof on a 3m leg with a white flat pulley roof and gable linings was the ideal solution in this case. Glass and ABS walling was used with small areas covered by MDF and painted corporate green. A cassette ring beam floor was covered by a light oak wood effect vinyl covering.

The marquee was connected to the main building by a 3m x 1m x 3m timber frame with white PVC covering.

Download Our Brochure
Glazed double access door with ramp access
Bespoke joining to existing door of original restaurant
Glass panel walling
Glass panel walls and vinyl flooring
Lined rooves to ensure a natural spread of lighting
Connection to existing doors of restaurant
Double access door with emergency push bar
Seating arrangements within structure